Wie zit er achter ANIQ DESIGN?

Aangenaam, ik ben Aniek!

ANIQ design is een one-woman-strong design studio, opgericht door Aniek Schwarte. Ze is een branding en verpakkingsontwerpster uit Amsterdam, met een grote passie voor merken en de ambitie om de wereld elke dag een beetje mooier te maken. Nadat ze haar bachelor ‘Vormgeving  & Communicatie’ aan de kunstacademie had afgerond, ging ze naar Barcelona om zich te specialiseren op het gebied van verpakkingsontwerp en de commerciële, strategische en neurologische kant ervan. Hier voltooide ze een masteropleiding aan een van de meest gerenommeerde designscholen ter wereld, ELISAVA*. 

Na vele jaren te hebben gewerkt voor grote award-winning designbureaus uit onder meer Amsterdam én Engeland, besloot ze in 2020 voor haarzelf te beginnen. Met alle ervaring die ze heeft meegenomen, hoopt ze nu kleine en grote merken te kunnen helpen met impactvolle designs. Daarnaast heeft ze veel sterke contacten in haar netwerk, waarmee ze alle creatieve disciplines tot haar beschikking heeft, en zo een merk kan helpen met alle vragen die het heeft.

Ze gelooft in oprechte samenwerkingen, en met haar positieve mind-set, aanstekelijke energie, creativiteit en flexibiliteit, gaat ze écht tot het gaatje voor jouw merk. Jouw merk voelt als haar merk. Op die manier wordt er altijd gewerkt aan het beste resultaat.

 

*According to the Wold Brand Design Society 2023, ELISAVA is #4th best design institution of the world.

 

Info@aniqdesign.nl  |  +31 6 22 77 13 98

 
Vertel mij meer over
jouw merk

Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.